Το ΙΕΚ ΔΗΜΗΤΡΑ σε συνεργασία με την ΚΑΡΑΚΑΤΣΑΝΗΣ FOOD SERVICE και την εταιρεία

τροφίμων GLOBAL διοργάνωσαν σεμινάριο παρουσίασης και παρασκευών ιταλικής κουζίνας, το οποίο διεξήχθη με μεγάλη επιτυχία στις σύγχρονες εγκαταστάσεις του ΙΕΚ ΔΗΜΗΤΡΑ στο Βόλο.

Στο σεμινάριο συμμετείχαν ενεργά οι σπουδαστές των τμημάτων Μαγειρικής και Αρτοποιίας-Ζαχαροπλαστικής, υπό την καθοδήγηση των chef-εκπαιδευτών κ. Πανάγο Κώστα και κ. Χέλμη Γρηγόρη.Οι εταιρείες τροφίμων GLOBAL και ΚΑΡΑΚΑΤΣΑΝΗΣ FOOD SERVICE, αρχικά, παρουσίασαν νέα προϊόντα, τα οποία σύντομα θα διαθέσουν στην αγορά εστίασης, και στη συνέχεια σε συνεργασία με τους σπουδαστές και τους σεφ παρασκεύασαν συνταγές με βάση την ιταλική κουζίνα. Στην τελική φάση του σεμιναρίου έγινε παρουσίαση των πιάτων και ακολούθησε ανάλυση γευσιγνωσίας από τους σεφ και τους σπουδαστές.

{gallery}article-images/estiasi/2018-12-20{/gallery}

Αφήστε μια απάντηση