Μια μοναδική εμπειρία είχαν οι σπουδαστές των τμημάτων Αρτοποιίας- Ζαχαροπλαστικής του ΙΕΚ ΔΗΜΗΤΡΑ σε Λάρισα και Βόλο

και οι συμμετέχοντες επαγγελματίες στις δύο πόλεις, καθώς είχαν την ευκαιρία να εκπαιδευτούν και να μυηθούν στις νέες τάσεις της ζαχαροπλαστικής τέχνης από τον καταξιωμένο Pâtissier Διονύση Αλέρτα.

Οι σπουδαστές μας υπό την καθοδήγηση του διάσημου Chef συμμετείχαν στη διαδικασία παρασκευής μοναδικών γευστικών προτάσεων με ευφάνταστα γλυκά με τη χρήση των πιο εξελιγμένων τεχνικών ζαχαροπλαστικής.

Ο καταξιωμένος Chef Pâtissier Διονύση Αλέρτας έμεινε εντυπωσιασμένος από την αρτιότητα των εγκαταστάσεων και την πληρότητα των εργαστηριών του ΙΕΚ ΔΗΜΗΤΡΑ σε Λάρισα και Βόλο καθώς και με την εξαίρετη λειτουργία των τμημάτων Αρτοποιίας- Ζαχαροπλαστικής!

 

 

Αφήστε μια απάντηση