Απευθύνεται

Το πρόγραμμα απευθύνεται σε:

όλους τους Απόφοιτους ΙΕΚ (Ιδιωτικών και Δημόσιων) που ενδιαφέρονται να προετοιμαστούν σωστά για τις τρέχουσες εξετάσεις πιστοποίησης της ειδικότητας «Τεχνικός Αισθητικός Ποδολογίας-Καλλωπισμού νυχιών και Ονυχοπλαστικής».

Περιγραφή

Ανακαλύψτε τα μυστικά της επιτυχίας στις εξετάσεις πιστοποίησης ΕΟΠΠΕΠ στην ειδικότητα «Τεχνικός Αισθητικός Ποδολογίας-Καλλωπισμού νυχιών και Ονυχοπλαστικής» με το ειδικά σχεδιασμένο σεμινάριο μας που βασίζεται στις ερωτήσεις της Τράπεζας Θεμάτων! Στόχος μας είναι να σας εξοπλίσουμε με τις απαραίτητες γνώσεις και δεξιότητες για να διαπρέψετε στις εξετάσεις και να ξεκινήσετε με επιτυχία την επαγγελματική σας καριέρα. Μην χάσετε την ευκαιρία να επενδύσετε στο μέλλον σας!

Θεματικές Ενότητες

α) Θεωρητική κατάρτιση

Απαντήσεις όλων των Θεωρητικών Ερωτήσεων της Τράπεζας Θεμάτων του ΕΟΠΠΕΠ

 

β) Πρακτική Κατάρτιση

Απαντήσεις όλων των Πρακτικών Ερωτήσεων της Τράπεζας Θεμάτων του ΕΟΠΠΕΠ

Οφέλη

Με την ολοκλήρωση του σεμιναρίου, οι εκπαιδευόμενοι θα είναι σε θέση να απαντήσουν σε όλες τις ερωτήσεις της Τράπεζας Θεμάτων του ΕΟΠΠΕΠ αναφορικά με την ειδικότητα «Τεχνικός Αισθητικός Ποδολογίας-Καλλωπισμού νυχιών και Ονυχοπλαστικής» κατανοώντας το θεωρητικό και πρακτικό μέρος της εξέτασης

Διάρκεια

Το πρόγραμμα θα υλοποιηθεί δια ζώσης στους οργανωμένους και πλήρως εξοπλισμένους χώρους, αίθουσες και εργαστήρια της ΙΣΑΕΚ «ΔΗΜΗΤΡΑ» και η συνολική διάρκεια του είναι 18 ώρες, δομημένο ως εξής:

Πέντε (5) τρίωρα (3ωρα) στα οποία θα απαντηθούν όλες οι ερωτήσεις της Τράπεζας Θεμάτων του ΕΟΠΠΕΠ

Ένα (1) τρίωρο (3ωρο) επανάληψη στις ερωτήσεις πιστοποίησης μία εβδομάδα πρίν τις εξετάσεις πιστοποίησης (όταν ανακοινωθούν)

 

Τόπος

Λάρισα / Βόλος

Στους συμμετέχοντες του σεμιναρίου θα δοθεί Βεβαίωση Παρακολούθησης από το Πιστοποιημένο Κ.Δ.Β.Μ. <<ΔΗΜΗΤΡΑ>>, καθώς και τα αντίστοιχα διπλώματα από την PUREBEAU και την NOUVEAU.

Εκπαιδεύτρια

Η ΦΩΤΑΚΗ ΒΑΣΩ είναι Αισθητικός-Ποδολόγος με πολυετή εμπειρία στον χώρο των νυχιών. Ξεκίνησε ως τεχνίτρια νυχιών αλλά αμέσως την συνεπήρε η θεραπευτική Ποδολογία και πλέον ασχολείται αποκλειστικά με τις θεραπείες των άνω και κάτω άκρων (όπως ψωρίαση, μύκητες, είσφρυση όνυχος, σκληρύνσεις του δέρματος, κ.ά.). Δραστηριοποιείται επαγγελματικά στη Λάρισα όπου είναι ιδιοκτήτρια της επιχείρησης VASO FOTAKI NAILS & PODOLOGY (Αισθητική & Θεραπευτική Ποδολογία, Μανικιούρ – Πεντικιούρ & Ονυχοπλαστική).

 

Πληροφορίες

Τηλ 2410554024, Ηλιοδώρου 4 (Τρίγωνη Πλατεία) Λάρισα & 2421038333 Φερών 65, Βόλος

Kόστος

Το κόστος συμμετοχής ανέρχεται στα 250€ για τις πρώτους δέκα (10). Η συνέχεια η τιμή διαμορφώνεται στα 300€.