Μικρά και χρήσιμα μυστικά της κουζίνας που θα κάνουν τα φαγητά ελαφρύτερα και νοστιμότερα μοιράστηκε ο κος. Κωνσταντίνου Λάμπης

με τους σπουδαστές των τμημάτων «Μαγειρικής» και «Ζαχαροπλαστικής» κατά τη διάρκεια της επίσκεψης στο διαιτολογικό γραφείο «Volos Diet». Ο κ. Κωνσταντίνου αφού ενημέρωσε τους σπουδαστές για το πόσο σημαντική είναι η σωστή διατροφή προκειμένου να παραμένουμε υγιείς και σε καλή φόρμα τόνισε ότι εξίσου σημαντικό είναι να επιλέγουμε προσεκτικά τι ψωνίζουμε, πώς μαγειρεύουμε και φυσικά τι τρώμε.

Στη συνέχεια, εξοικειώθηκαν με τις έννοιες των ημερήσιων θερμιδικών αναγκών, τον υπολογισμό του βασικού μεταβολισμού ηρεμίας, την αξία της λιπομέτρησης, τη μεθοδολογία σύνταξης διαιτολογίου και την εξατομίκευση αυτού με τη λήψη του ιστορικού από έναν διαιτολόγο διαπιστώνοντας στο τέλος ότι η σωστή διατροφή και το υγιεινό μαγείρεμα είναι αλληλένδετα!

{gallery}article-images/estiasi/2017-11-30{/gallery}

Αφήστε μια απάντηση