Τη διαδρομή που ακολουθεί το σιτάρι, από την συγκομιδή του κυρίως από το Θεσσαλικό κάμπο εώς την παρασκευή ζυμαρικών, είχε την ευκαιρία να γνωρίσει το τμήμα «Αγροτικής Οικονομίας»
του ΙΕΚ ΔΗΜΗΤΡΑ πραγματοποιώντας εκπαιδευτική επίσκεψη στο εργοστάσιο ζυμαρικών «Melissa» Λάρισας.
Μαζί με τον εκπαιδευτή κ. Περουλάκη Ιωάννη, αφού ξεναγήθηκαν στις εγκαταστάσεις μίας από τις μεγαλύτερες βιομηχανίες του είδους στην Ευρώπη, επισκέφτηκαν το μακαρονοποιείο και είδαν από κοντά τη δημιουργία, συσκευασία και αποθήκευση αγαπημένων προϊόντων που καταναλώνουμε καθημερινά.
Συνειδητοποίησαν με αυτόν τον τρόπο ότι η σχολαστική επιλογή της καλύτερης πρώτης ύλης σε συνδυασμό με τον άριστο εξοπλισμό και το εξειδικευμένο προσωπικό αποτελούν τα συστατικά μιας επιτυχημένης επιχείρησης!