Σεμινάριο Φρέσκων Ζυμαρικών: Δημιουργία και Γεύση σε Κάθε Πιάτο!
Η τέχνη της παρασκευής φρέσκων ζυμαρικών, μια από τις πιο όμορφες πτυχές της ιταλικής κουζίνας, ήταν η αφορμή για το σεμινάριο που πραγματοποιήθηκε στην ΙΣΑΕΚ «ΔΗΜΗΤΡΑ» πριν λίγες ημέρες. Ο chef της ειδικότητας «Μαγειρικής Τέχνης» κος. Γκονέλας Νίκος έδωσε στους συμμετέχοντες τη δυνατότητα να μάθουν τα μυστικά των αγαπημένων σε όλους ζυμαρικών δημιουργώντας από το μηδέν νόστιμα πιάτα. Από τη ζύμωση του αλευριού έως το τελικό πιάτο η μοναδική αυτή εμπειρία ενθουσίασε τους συμμετέχοντες οι οποίοι συνεργάστηκαν και πειραματίστηκαν με διάφορες παραλλαγές νιώθοντας στο τέλος σαν αληθινοί chefs και οι ίδιοι! Κάθε μπουκιά και μια γευστική ανακάλυψη!